Paastocht

Paul Hendriksen en Willem Tromp zetten voor onze club deze tocht uit. Fijn mannen! We zullen die dag starten bij het gezellige restaurant ‘de Vroolijke Frans’ in Brummen. Daarna rijden we door Overijssel. Een prachtige omgeving waar we al een tijdje niet zijn geweest. We zullen weer op zoek gaan naar een leuke lunchlocatie en hebben al een rallyschildje geregeld voor degene die mee rijden. In combinatie met leden van de Touringclub hopen we weer op een mooi aantal 02’s die mee willen deze dag. Kortom genoeg redenen om te komen! De kosten van dit evenement bedragen €12,50 p.p. en voor kids tot 12 jaar slechts €7,50.
Startdatum 2 april 2018 10:00
Ingeschreven 14

Technische dag

Heerlijk in het midden van Nederland dus voor een ieder goed te bereiken. Voor het eerst stelt clublid John van der Laan zijn garage beschikbaar voor een technische dag. Klus dus na de winter je 02 mooi klaar voor het nieuwe seizoen. Er zijn vier bruggen, dus we kunnen mooi met z'n allen aan de slag. Bammetjes zijn niet nodig, John regelt de lunch!

Startdatum 14 april 2018 10:00
Einddatum 14 april 2018 16:00

HACC Oldtimerdag

Vorig jaar waren we vanuit onze club met 10 auto’s present en was dit een succes. Daarom gaan we dit jaar weer gezellig richting het leuke Culemborg. Vanwege het 700 jarig bestaan van de stad Culemborg in de Neder Betuwe, wil de organisatie proberen om die dag 700 oldtimers in het centrum te krijgen! Ontzettend leuk om al die diverse oldtimers en liefhebbers in het oude centrum bij elkaar te zien. Inschrijven voor dit evenement kun je zelf doen door naar de website www.hacc.nl te gaan. Wees er alvast snel bij want mocht het de organisatie niet lukken om 700 oldtimers te krijgen zullen de eerste 250 aanwezig mogen zijn en aangezien het een populair evenement is kan het hard gaan. Kosten (per auto 10,- euro voor routeboek, rally schildje en lunchpakket voor 2 personen) nemen we als club voor onze rekening. Dit krijg je dus later van ons terug. We zullen proberen om als club in Culemborg bij elkaar te staan. Helaas is het niet mogelijk om meerdere lunchpakketten bij te bestellen.
Startdatum 26 mei 2018 10:00

Kasteelbezoek

We zijn nog volop bezig om een exacte invulling aan deze dag te geven. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we een rondleiding door een historisch kasteel, rijden we daarna een korte route en komen we uit bij een gezellig restaurant voor de borrel. Ook kijken we nog of een brunch vooraf haalbaar is of een BBQ achteraf. Houd de website t.z.t. in de gaten voor het exacte programma. Inschrijving voor dit evenement is verplicht en zal z.s.m. gedaan kunnen worden.

Startdatum 3 juni 2018 10:00

Sharknosemeeting

Een waar BMW feestje op een mooie locatie. Prachtig om alle modellen zo bij elkaar te zien. Verder zijn waarschijnlijk alle BMW clubs weer aanwezig en dus ook ons eigen cluppie! Loop dus vooral even langs als je daar bent.
Startdatum 23 juni 2018 10:00

Buitenlandweekend

De organisatie is er al volop mee bezig. Dit jaar is het weer zover: een gezellig weekend met elkaar weg. Twee jaar geleden was het in de Eiffel maar nu ergens anders! We zullen indien we meer weten dit bekend maken in het volgende clubblad.

Startdatum 21 september 2018 00:00
Einddatum 23 september 2018 00:00

Technische dag

Ook in 2018 stelt Edwin Aarts weer zijn garage in Tilburg beschikbaar voor de 2e en laatste technische dag voor dit jaar. Een mooie garage in combinatie met de Brabantse gezelligheid van de familie Aarts. Goede ingrediënten om je 02 klaar te maken voor de winterslaap.
Startdatum 3 november 2018 10:00

Kletsavond

Inmiddels niet meer weg te denken; de kletsavond van het oosten! Uiteraard in 'de Vroolijke Frans’. Gezellig bijkletsen met wat lekkers. In 2017 moest de stamtafel die we vooraf hadden gereserveerd met aardig wat tafels worden verlengd vanwege de hoge opkomst. We weten de weg inmiddels goed te vinden naar Brummen dus daarom in 2018 weer op de evenementenkalender.

Startdatum 30 november 2018 19:30