Club Evenement

ALV

Wederom in De Roskam in Achterveld. We presenteren onder het genot van koffie in de zaal alle cijfers, bestuurs- en clubaangelegenheden van het jaar 2017 en kijken met elkaar vooruit. Uiteraard is er na afloop een drankje aan de bar. Wederom in Achterveld dus lekker centraal. Kom en toon je betrokkenheid bij de club, er moet immers gestemd worden! BCE pasjes worden alleen deze avond uitgereikt!
Startdatum 9 maart 2018 19:30

Technische dag

Heerlijk in het midden van Nederland dus voor een ieder goed te bereiken. Voor het eerst stelt clublid John van der Laan zijn garage beschikbaar voor een technische dag. Klus dus na de winter je 02 mooi klaar voor het nieuwe seizoen. Er zijn vier bruggen, dus we kunnen mooi met z'n allen aan de slag. Bammetjes zijn niet nodig, John regelt de lunch!

Startdatum 17 maart 2018 10:00
Einddatum 17 maart 2018 16:00

Paastocht

Paul Hendriksen en Willem Tromp zetten voor onze club deze tocht uit. Fijn mannen! We zullen die dag starten bij het gezellige restaurant ‘de Vroolijke Frans’ in Brummen. Daarna rijden we door Overijssel. Een prachtige omgeving waar we al een tijdje niet zijn geweest. We zullen weer op zoek gaan naar een leuke lunchlocatie en hebben al een rallyschildje geregeld voor degene die mee rijden. In combinatie met leden van de Touringclub hopen we weer op een mooi aantal 02’s die mee willen deze dag. Kortom genoeg redenen om te komen!
Startdatum 2 april 2018 10:00

Kasteelbezoek

We zijn nog volop bezig om een exacte invulling aan deze dag te geven. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we een rondleiding door een historisch kasteel, rijden we daarna een korte route en komen we uit bij een gezellig restaurant voor de borrel. Ook kijken we nog of een brunch vooraf haalbaar is of een BBQ achteraf. Houd de website t.z.t. in de gaten voor het exacte programma. Inschrijving voor dit evenement is verplicht en zal z.s.m. gedaan kunnen worden.

Startdatum 17 juni 2018 10:00

Buitenlandweekend

De organisatie is er al volop mee bezig. Dit jaar is het weer zover: een gezellig weekend met elkaar weg. Twee jaar geleden was het in de Eiffel maar nu ergens anders! We zullen indien we meer weten dit bekend maken in het volgende clubblad.

Startdatum 21 september 2018 00:00
Einddatum 23 september 2018 00:00

Technische dag

Ook in 2018 stelt Edwin Aarts weer zijn garage in Tilburg beschikbaar voor de 2e en laatste technische dag voor dit jaar. Een mooie garage in combinatie met de Brabantse gezelligheid van de familie Aarts. Goede ingrediënten om je 02 klaar te maken voor de winterslaap.
Startdatum 3 november 2018 10:00