De BMW 02 Club Nederland presenteert met trots Europa ’s grootste en leukste BMW 02 evenement, namelijk het Internationale BMW 02 treffen 2015. Dit jaar alweer de 27ste editie en wederom op Test Track Thedinga in Emmer-Compascuum. Het evenement is bedoeld voor alle auto’s uit de BMW 02 reeks (1502-2002 Ti / Tii/ GT / Turbo / Targa / Touring / Cabriolet) en de Neue Klasse 1500-2000 (C / CA / CS / TI / TISA / TILUX). Clublid of geen clublid, iedereen is welkom op dit jaarlijks terugkerende evenement!

Concours d ‘Élégance Standaard en Sport

Ook dit jaar worden er weer prijzen uitgedeeld bij het Concours d ‘Élégance. In totaal zijn er twee categorieën, namelijk Sport en Standaard. Opgeven voor Concours d ‘Élégance kan via het inschrijfformulier. Dit jaar komen de eigenaren van de auto’s ook aan het woord.

Sprint Zo snel mogelijk vooruit

In het middag-programma staat er een sprint-competitie gepland. Deze begint om 14:30 uur. Als het goed is zullen de deelnemers nek aan nek over de finishlijn komen. De finish is dit jaar voor de toeschouwers heel goed te zien omdat de finish voor de kantine is.  Zijn de Nederlanders dit jaar eindelijk de Duitsers te snel af? Uiteraard zijn er net als voorgaande edities drie bekers te winnen!

Slalom Sturen als een meester

Deze keer een langere slalom dan voorgaande jaren en uitgezet door Wimedo.  Er is extra tijd voor uitgetrokken zodat je vaker de baan op kunt om betere tijden neer te zetten. Net als bij de sprintcompetitie zijn hier ook weer 3 bekers te verdelen. Ben je niet in het bezit van een sportieve 02? Geen probleem, het is natuurlijk ook toegestaan om een rondje op het gemakje met je eigen 02 te doen. Het gaat tenslotte om het meedoen en niet om het winnen. Toch?

Dit jaar zijn we er in geslaagd om Wimedo weer voor ons de slalom, sprint en tijdregistratie te laten doen. Dat betekend een gegarandeerd plezier op de baan en een tijdregistratie zonder gebreken.

Heb je zelf geen auto maar mag je in de auto van iemand anders rijden? Dan ben je wel verplicht om een schildje te kopen voor deelname. Daarmee krijg je dus een eigen nummer waarmee we alles bij kunnen houden. Schildje is te koop bij de inschrijfbalie voor € 7,50.

Let op: Een helm is verplicht en passagiers onder de 16 jaar zijn niet toegestaan op de baan.
(Dit geldt niet voor het 4x4 rijden)

4x4 Wat we met een 02 niet kunnen

Na het succes van vorig jaar keren de off-road auto's van 4x4 adventure terug. Omdat we het idee hadden dat er vorig jaar te weinig deelnemers op de hoogte waren van deze gratis activiteit, krijgt deze nu speciale aandacht. Heb je even genoeg van alle 02's om je heen, kom dan eens achter op het terrein kijken en neem als bestuurder plaats in één van de 4x4 terreinwagens. De auto's zullen aanwezig zijn van 12.30 uur t/m 16.30 uur.

Markt Koplampen, versnellingsbakken en ruitenwissers

Onderdelen te koop of ben je op zoek naar een nieuwe koplamp? Ook dit jaar zijn er weer kramen beschikbaar welke rijkelijk zullen worden gevuld met de onderdelen waar je op zoek naar bent. Jan Frons en Herman Teuben staan dit jaar weer met kramen vol met allerlei onderdelen die graag van eigenaar willen wisselen. Ook is Paul Hendriksen dit jaar aanwezig met miniaturen voor de verzamelaars.

Gebruik maken van een kraam is voor clubleden gratis. Reserveer op tijd!

Indien je zelf gebruik wil maken van een kraam dien je deze vooraf te reserveren bij de evenementencommissie. De kraamhuur voor de clubleden is gratis, niet leden betalen €25,-.

Ledenactie: Wordt nu BMW 02 Clublid, betaal geen toegangskosten en ontvang tot het einde van 2015 een gratis lidmaatschap*!

*Minimale lengte lidmaatschap is 1 jaar. Betaalde periode gaat in op 1 januari 2016. Actie is alleen geldig door het inschrijfformulier aan de rechter zijde van deze pagina in te vullen. Entreekosten worden verrekend met het lidmaatschapgeld. Meer informatie is hier te vinden.

Jaymic Nieuwe onderdelen uit Engeland!

Jaymic is dit jaar ook weer aanwezig met nieuwe onderdelen. Je kunt ze eventueel nu al bij bestellen en mee laten nemen naar het Internationaal BMW 02 Treffen. Geen grote delen, ze komen maar met één Touring.

LoterijMet prijzen van onze sponsoren!

De loterij is dit jaar meer dan de moeite waard. Namens de sponsoren van het Internationaal BMW 02 Treffen mogen we onder andere de volgende prijzen aanbieden:

BBQ Gezamelijk de dag afsluiten

Zoals gewoonlijk sluiten we de dag weer af met een gezamelijke BBQ. Opgeven voor de BBQ kan via het inschrijfformulier.

Zonder rijbewijs is het niet toegestaan deel te nemen aan baanactiviteiten!

Clubleden

 
Auto incl. bestuurder € 15,- € 20,-
Passagier. > 12 € 2,50 € 5,-
Passagier. <= 12 € 0,- € 2,50
BBQ € 17,50 -

Niet-leden

 
Auto incl. bestuurder € 20,- € 25,-
Passagier. > 12 € 5 € 7,50
Passagier. <= 12 € 0,- € 2,50
BBQ € 17,50 -

Voorinschrijving Aan de poort

Attentie: Bij het invullen van het inschrijvingformulier dient u een rekeningnummer in te voeren. Dit rekeningnummer zal worden gebruikt voor een eenmalige machtiging enkele dagen voorafgaand aan het evenement. Met het invullen van het inschrijfformulier geeft u de BMW 02 Club Nederland toestemming éénmalig het verschuldigde bedrag d.m.v. een automatische incasso van uw rekening af te schrijven.

Klik hier voor het registratieformulier

Bezoekers

Naam / Name / Name Model / Model / Auto-Modell Land / Country / Land Sprint Slalom BBQ
Tom Visser 2002 Netherlands Yes
BMW-rules Niewenhuis 2002 Targa Cabriolet Netherlands
Walter Thomas 1800 Germany Yes
roely jakobs biesma 2002 Netherlands Yes
Jan Porton 2002 Touring Netherlands Yes
Kris Kreischer 2002 Germany Yes Yes
Joanne Van Hummel 1600 Netherlands Yes
Ton dalhoeven 2002 Netherlands
Paul Hendriksen 1502 Netherlands
Michael Klohr 2002 Germany
Jeffrey Kok 2002 Tii Touring Netherlands
Pete Moore 2000 Touring United Kingdom Yes
Olaf Nattenberg 1802 Netherlands
Richard Venema 2002 Tii Netherlands
Luc Van Alsenoy 1600 Cabriolet Belgium
bartje Meijer 2002 Netherlands
Frans Huvermann 2002 Ti Netherlands Yes
Edwin Kleine-Neerken 2002 Touring Netherlands
Maarten van Dijk 2002 Ti Netherlands
Arjan Haar van de 2002 Netherlands Yes
Cees de Vries 2002 Netherlands Yes
Wim van de Ridder Netherlands Yes
Ben Brunekreef 2002 Tii Netherlands Yes
Sven Ross 1502 Germany Yes
Branko van Rijnsoever 1802 Netherlands Yes Yes Yes
Michael Van den Bergh 1600-2 Netherlands Yes Yes
John Hudson 2002 Tii Netherlands Yes Yes
Ad den Otter 1802 Netherlands Yes Yes Yes
Jan Hendriksen 1502 Netherlands
Frank Slutter 2002 Netherlands
Guido de Oude 2002 Netherlands Yes Yes
Edwin Aarts 2002 Tii Netherlands Yes
3112069 Goedhart Netherlands
Robert Venema 2002 Netherlands
Hans Wortelboer Netherlands
Martin Wessling 1602 Netherlands
Andre Poot Netherlands