Kletsavond Betuwe

Graag nodigen wij jullie uit voor een kletsavond, deze avond steken we net even anders in dan je van ons gewend bent. Deze avond vindt dit keer namelijk plaats in een heus oldtimer museum te Buren.

Het Visscher Classique museum, in een voormalig bedrijfspand op het industrieterrein van het mooie vestingstadje Buren, is op 1 november ‘alvast’ opengegaan voor het publiek, maar de officiële opening volgt begin december, als het helemaal af is. Wij kunnen als één van de eerste autoclub’s het museum bezoeken. De keuze voor de merken vindt zijn oorsprong in de jeugd van de verzamelaar. Hij hielp al jong mee in het garagebedrijf van zijn vader. In 1961 volgde het dealerschap voor Simca. In de loop der jaren is het bedrijf gestaag gegroeid en met zijn broers bouwde Henk het bedrijf uit met Talbot, Peugeot, Citroën en Renault.

Wandelend tussen de auto’s die in de twee hallen staan opgesteld is een ware ‘trip down memory lane’; de tijd dat de Peugeot 404, 505GTI, Talbot Horizon, Sima 1000, Citroën BX, Matra Djet, Renault Espace (eerste serie), Opel Monza, Kadett D GTE en de Citroën DS nog gewoon in het straatbeeld te vinden waren.

Vanaf 19:30 ben je van harte welkom op de kletsavond, naast dat je gezellig kunt bijpraten met andere clubleden kun je het museum bezoeken.

Tip: Het museum is voor ons al vanaf 16:00 open, maar er een leuke namiddag van door bijvoorbeeld eerst het museum te bezoeken, daarna wat te eten in het vestingstadje Buren en daarna lekker bij te praten met mede clubleden.

Entree voor het museum bedraagt: € 12,- koffie met gebak is op kosten van de Club.

Startdatum 16 december 2022 19:30
Einddatum 16 december 2022 23:00
Ingeschreven 4

Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel zoals vanouds in De Roskam!

Startdatum 13 januari 2023 00:00

ALV

Officiële uitnodiging volgt nog.

Startdatum 17 maart 2023 00:00
Ingeschreven 0