Toertocht

Traditiegetrouw organiseert de Touringclub in oktober weer een leuke tocht waar we als club aan mee mogen doen. Namens de BMW Touringclub organiseren Jan en Petra een toertocht die uitgezet is voor de beide clubs. Deze laatste gezamenlijke toertocht van 2019 starten we in Friesland.

Friesland denken jullie? Dat is toch ver weg? Nee hoor, dat valt best mee. We starten helemaal onderin Friesland enn we gaan 3 provincies door om op de eindlocatie te komen. Nee, het wordt geen lange rit, want het ligt dicht bij elkaar.

De startlocatie camping boerderij ‘De Geele Bosch’. Daar beginnen we vanaf 09:45 uur met koffie en wat lekkers. Uiterlijk vertrek is om 11:00 uur.

Na een mooie rit van ongeveer 1 uur komen we aan bij restaurant ‘De Kluft’ in Ossenzijl. Daar wachten we tot iedereen aanwezig is en hebben we gezamenlijk een lunchbuffet met diverse broodsoorten en beleg en voor iedereen een kroket en onbeperkt koffie/thee, melk en karnemelk. De lunch kost € 12,- per persoon en is voor eigen rekening. Voor kinderen tot 10 jaar bedraagt de prijs € 6,-.

Na de lunch hebben we nog een rit van ongeveer 1,5 uur naar Flevoland. De verwachting is dat we uiterlijk 15:00 uur aankomen bij restaurant ‘At Sea’ in Dronten. Daar is de mogelijkheid om 1 drankje op kosten van de clubs te nuttigen. Deze locatie ligt dichtbij de A50 zodat bijna iedereen snel op de grote weg zit om thuis te komen.

Het is verplicht om je aan te melden om te zorgen dat de diverse locaties - en wij - weten hoeveel mensen er ’s ochtends komen voor de koffie met wat lekkers en de lunch.

Opgeven kan tot en met zondag 29 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen op een mooie opkomst en een gezellige dag.

Tot zondag 6 oktober 2019

Startlocatie

De Geele Bosch
Ottersweg 13
8477 AG Oldeholtwolde
https://www.degeelebosch.nl/

Eindlocatie

At Sea
Drontermeerdijk 13
8251 PV Dronten
https://www.atsea-restaurant.nl/

Evenement details

Startdatum 6 oktober 2019 10:00
Locatie Oldeholtwolde - De Geele Bosch