Jubileumviering

Het gaat gelukkig met de versoepeling van maatregelen de goede kant op! We hopen dan ook met elkaar ons 35 jarig jubileum te kunnen gaan vieren. Dit stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 26 juni maar omdat er nu nog niet zo’n groepsgrootte is toegestaan en er een aantal dagen na die datum wel nieuwe versoepelingen voorspeld staan, waren we genoodzaakt dit evenement een week te verplaatsen naar zaterdag 3 juli en helaas afstand te doen van de rondvaart. Reserveer de datum 3 juli dus in jullie agenda! Wel nemen we pas 1 week van tevoren een beslissing of dit kan doorgaan. We rekenen op jullie begrip. Houd daarom ook de benodigde gebruikelijke kanalen (e-mail/website/WhatsApp/Facebook) dus goed in de gaten.

Jullie zijn die dag als lid (1 persoon) welkom en jullie mogen 1 introducee of 1 gezinslid meenemen. Kom niet met meer! We hadden graag anders gewild maar we willen zoveel mogelijk leden de kans geven om bij deze dag te kunnen zijn en vanwege COVID en het hanteren van 1.5 meter afstand van elkaar kan dit gewoon niet anders!

We verwelkomen jullie vanaf 13:30 uur aan de Vierhuizenweg 5 bij Fruittuin Verbeek in het pittoreske Oldebroek. Dit is een zeer ruime en sfeervolle lokatie waar op dat moment geen andere groepen of personen zijn. Hier is ontvangst met een drankje en na de uitleg zullen we tegen 15:00 uur gaan toeren. Deze rit zal zo’n anderhalf uur duren waarna we weer terugkomen bij de Fruittuin. Vervolgens is er een lekkere borrel en kan er uitgebreid worden bijgekletst. Vervolgens is er het diner wat op informele wijze plaatsvindt. Rond 21:00 uur is het tijd om naar huis te gaan.

Het eerder gecommuniceerde thema jaren 70’s blijft staan. Dit is uiteraard niet verplicht maar kom je dus gekleed in stijl dan maak je wel kans op die vette prijs die tijdens het diner zal worden uitgereikt!

We werken die dag met een verplichte inschrijving via onze website. Deze zal worden geopend per 6 juni om 12:00 uur. Ga er dus klaar voor zitten! Er is plek voor 75 inschrijvingen en er zal worden gewerkt op volgorde van inschrijving en met een reservelijst.

Fruittuin Verbeek
Vierhuizenweg 5
8096 RP Oldebroek

 

Evenement details

Startdatum 3 juli 2021 13:30
Einddatum 3 juli 2021 21:00
Registration Start Date 6 juni 2021 12:00
Ingeschreven 50
Aantal plaatsen 25
Sluitingsdatum 1 juli 2021
Locatie Nederland
The Netherlands

Wij accepteren geen inschrijvingen meer