Open Evenement

Sharknose Meeting

Wederom in het Autotron Rosmalen. Het BMW-event van Nederland! Vele klassieke BMW’s zijn er te bewonderen. Daarnaast zijn er diverse bedrijven die onderdelen voor klassiekers aanbieden en zijn alle BMW clubs vertegenwoordigd. We hebben als club weer een mooie kraam. Is jouw 02 de moeite waard om te laten zien aan het grote publiek? Stuur ons dan even een mailtje. En loop op de dag vooral even langs onze kraam als je daar bent!

Startdatum 18 mei 2019 10:00

BCNL BMW Promotiedag

We wilden eigenlijk jullie al laten weten wat de plannen van de BCNL zijn voor deze dag maar zij konden ons echter helaas bij het opmaken van het laatste clubblad nog niet vertellen wat zij gaan organiseren. We wachten dus in spanning af wat dit gaat worden en zullen dit t.z.t. via de website en/of clubblad bekend maken.

Locatie is Deventer

Startdatum 16 juni 2019 00:00

BBB

Bos, brunch en BMW’s; het gezinsevenement van 2019. We zullen deze dag op een leuke locatie in het bos gaan brunchen met elkaar. Lekker bijkletsen en praten over BMW’s en andere zaken. Daarna nog een klein toertje. We zijn nog druk bezig om dit evenement uit te werken dus houd de website in de gaten! We zullen deze dag werken met inschrijving.

Paul Hendriksen organiseert na afloop van de lunch een toertocht van maximaal 1 uur.

Startdatum 30 juni 2019 00:00

Oldtimerdag Coevorden

Vanwege de positieve ervaringen van afgelopen jaar doen we wederom graag mee! Ons gewaardeerde clublid Hans Wortelboer organiseert deze dag elk jaar. Het is niet alleen in Evenementenkalender 2019 30 nummer 108 | december 2018 31 BMW 02 Club magazine het centrum van Coevorden erg gezellig met mooie oldtimers en allerlei vertier, maar steevast zit er een mooie toertocht bij die je kunt rijden. Dit jaar had Hans een leuke prijs voor degene die het verste weg woonde en de moeite had genomen om te komen; wie komt er in 2019 in aanmerking voor deze prijs?

Startdatum 20 juli 2019 00:00

Internationaal BMW 02 Treffen

Voor veel leden geldt dit evenement als hét evenement voor 2019! In 2017 wisten we maar liefst 115 auto’s binnen de poort te verwelkomen. En niet alleen afkomstig uit Nederland; want inmiddels doet het evenement zijn naam steeds meer eer aan en komen er bezitters van 02’s uit Duitsland, Engeland, België en zelfs Italië! Een leuke dag met allerlei baanactiviteiten, onderdelenverkoop, rollenbank, mogelijkheid tot uitdeuken, andere bedrijven die aanwezig zijn en vele leden die deze dag altijd erg gezellig maken. Dit jaar wederom met een aansluitende BBQ.

Startdatum 7 september 2019 10:00

Technische Dag

Dankbaar zijn we als club dat we in 2019 wederom bij de familie Aarts in Tilburg mogen komen voor de technische dag. Dit jaar combineren we de technische dag van de 02 club en de Touringclub in een gezamenlijke dag. Een leuk BMW bedrijf met meerdere bruggen om te sleutelen in combinatie met de Brabantse gezelligheid van de familie Aarts. Goede ingrediënten om je 02 klaar te maken voor de winterslaap!

Startdatum 3 november 2019 10:00