Buitenlandweekend (Vol!)

Zoals eerder vermeld op de evenementenkalender organiseren we als club dit jaar weer een buitenlandweekend. Dit zal plaats vinden op vrijdag 21 tot en met zondag 23 september. Heerlijk toeren en gezellig met elkaar op stap. Meld je nu aan via de website want er zijn slechts 18 kamers beschikbaar!! Aanmelden kan vanaf 15 april en gaat op volgorde van inschrijving. Als er meer aanmeldingen zijn dan dat er plaats is werken we met een reservelijst. Na aanmelding via de website krijg je een betalingsverzoek. Pas als dit succesvol is afgerond is je/jullie aanmelding definitief.

Waar gaan we naartoe?

De belofte na het vorige buitenlandweekend in 2016 was, dat we nu ergens anders heen zouden gaan. We hebben nog gekeken of Engeland haalbaar was maar we willen het qua budget ook haalbaar houden voor iedereen dus uiteindelijk zijn we op het Sauerland uitgekomen. Een prachtig stukje Duitsland waar we in het vorige clubblad (stom toevallig) reeds over hebben kunnen lezen aangezien onze alom bekende clubleden Jan en Petra hier waren geweest. Zij waren er erg enthousiast over. Wij zijn dat ook en nadat Frank voor een uitgebreide inspectie naar het hotel is geweest hebben we dan ook het Landhaus Nordenau definitief geboekt! Voor uw beeldvorming: dit ligt op 300 kilometer vanaf Utrecht in het gebied Hochsauerlandkreis in Noordrijn-Westfalen.

We hebben het gehele hotel afgehuurd dus er zullen geen andere hotelgasten tijdens het verblijf zijn. Het is een schoon en kleinschalig hotel en heeft zeer goede recensies op internet. Het uitzicht is schitterend, het heeft een terras en het eten is er zeer goed. De eigenaars zijn uitermate vriendelijk en het heeft een eigen bar dat in dat weekend tot 23:00 uur is geopend. Neem alvast een kijkje op de website van het hotel: www.landhausnordenau.nl

Wat gaan we doen?

Vrijdag 21 september zullen we centraal afspreken en vertrekken richting Duitsland. We zullen naast de snelweg ook een mooi stuk binnendoor rijden. Het Sauerland is mooi dus we zullen zaterdag ook weer gaan toeren en o.a. de Hochsauerland Hohenstrasse rijden maar ook wat ondernemen zoals een bezoekje doen aan een museum/grot/stad of iets dergelijks. Zondag gaan we na het uitslapen en het ontbijt via een mooie weg retour richting Nederland. We zullen hier ergens aan het einde van de middag aankomen. Het diner op vrijdag en zaterdag hebben we in het hotel en bij mooi weer op het terras.

Wat kost het?

Voor 165,- euro per persoon heb je het volgende;

  • Exclusief rally schildje
  • Twee overnachtingen inclusief ontbijtbuffet en toeristenbelasting
  • Twee maal een heerlijk 3 gangen diner
  • Drankje bij aankomst in het hotel
  • Drankje tijdens de rit onderweg

Voor wie?

Dit weekend is alleen voor clubleden (dus minimaal 1 clublid per geboekte hotelkamer). We stellen de leeftijdsgrens op minimaal 18 jaar. De vorige keer waren er overigens veel vrouwen mee en dit was erg gezellig!

Volgens ons dus geen aarzeling en genoeg reden tot inschrijving. We hopen op een super leuk buitenlandweekend zoals de vorige editie dit ook zeker was. Aangezien het hotel reeds is geboekt, de inschrijvingen kunnen per 15 april via de website binnenkomen gaan wij nu alvast mooie routes samenstellen! Tot in september! Heb je voordat je gaat inschrijven hele dringende vragen? Aarzel dan niet en stel je vraag via de mail.

Evenement details

Startdatum 21 september 2018 00:00
Einddatum 23 september 2018 00:00
Registration Start Date 15 april 2018 00:00
Ingeschreven 18
Aantal plaatsen 0
Wij accepteren geen inschrijvingen meer