Open Evenement

BCNL BMW Promotiedag

Midden in het centrum van Deventer - op het Grote Kerkhof om precies te zijn - zal de BCNL BMW Promotiedag worden georganiseerd. Veel BMW clubs (zoals E30 club, BMW Klassieke Autoclub, M-club, Touringclub, Coupe club, 7-series Club etc.) zullen aanwezig zijn en men hoopt op een goede opkomst van zowel veel publiek als van veel en diverse BMW’s.

Ook wij als club zijn hierbij aanwezig! Het wordt een soort BMW promotiedag zoals die voorheen was in St. Anthonis. We hebben als club op het Grote Kerkhof plek voor maar liefst 20 auto’s. Als je hierbij wilt staan moet je even een mailtje sturen naar de evenementencommissie met daarbij je type auto en je volledige personalia. We kunnen dan namelijk de clubpas van de BCNL opsturen die nodig is om het terrein op te kunnen rijden. De andere voorwaarde vanuit de organisatie van de BCNL is dat je tussen 09:30 uur en 10:30 uur het terrein moet zijn opgereden en vanaf 16:00 uur kun je er weer vanaf.

Naast het terrein dat zal zijn gevuld met mooie auto’s is ook zeker het historische centrum van Deventer een aanrader om lopend vanaf het terrein te bezichtigen! Aarzel dus niet als je zin hebt in een leuke dag en kom massaal naar Deventer. Houd verder voor de details onze website in de gaten.

Toegang is gratis.

Startdatum 16 juni 2019 11:00

BBB

Bos, brunch en BMW’s; het gezinsevenement van 2019. We zullen deze dag op een leuke locatie in het bos gaan brunchen met elkaar. Lekker bijkletsen en praten over BMW’s en andere zaken. Daarna nog een klein toertje van maximaal een uur georganiseerd door Paul Hendriksen.

Vooraf inschrijven via de website is verplicht om deel te nemen. Dit in verband met de opgave voor het restaurant. De kosten komen grotendeels vanuit de club en de eigen bijdrage voor de lunch is voor volwassenen slechts 7,50 euro en voor kinderen tot 12 jaar slechts 2,50 euro. Kinderen kunnen hier overigens heerlijk in het bos en de speeltuin spelen! Schrijf je dus nu snel in via de website!

Startdatum 30 juni 2019 11:30
Registration Start Date 20 mei 2019 00:00
Sluitingsdatum 27 juni 2019 23:00
Ingeschreven 12

Oldtimerdag Coevorden

Vanwege de positieve ervaringen van afgelopen jaar doen we wederom graag mee! Ons gewaardeerde clublid Hans Wortelboer organiseert deze dag elk jaar. Het is niet alleen in het centrum van Coevorden erg gezellig met mooie oldtimers en allerlei vertier, maar steevast zit er een mooie toertocht bij die je kunt rijden. Dit jaar had Hans een leuke prijs voor degene die het verste weg woonde en de moeite had genomen om te komen; wie komt er in 2019 in aanmerking voor deze prijs?

Startdatum 20 juli 2019 09:00

Internationaal BMW 02 Treffen

Voor veel leden geldt dit evenement als hét evenement voor 2019! In 2017 wisten we maar liefst 115 auto’s binnen de poort te verwelkomen. En niet alleen afkomstig uit Nederland; want inmiddels doet het evenement zijn naam steeds meer eer aan en komen er bezitters van 02’s uit Duitsland, Engeland, België en zelfs Italië! Een leuke dag met allerlei baanactiviteiten, onderdelenverkoop, rollenbank, mogelijkheid tot uitdeuken, andere bedrijven die aanwezig zijn en vele leden die deze dag altijd erg gezellig maken. Dit jaar wederom met een aansluitende BBQ.

Startdatum 7 september 2019 11:00

Technische Dag

Dankbaar zijn we als club dat we in 2019 wederom bij de familie Aarts in Tilburg mogen komen voor de technische dag. Dit jaar combineren we de technische dag van de 02 club en de Touringclub in een gezamenlijke dag. Een leuk BMW bedrijf met meerdere bruggen om te sleutelen in combinatie met de Brabantse gezelligheid van de familie Aarts. Goede ingrediënten om je 02 klaar te maken voor de winterslaap!

Startdatum 3 november 2019 10:00