Om de communicatie met onze clubleden te verbeteren hebben we sinds kort een BMW 02 Club Nederland WhatsApp-groep. In deze groep kunnen alleen bestuursleden berichten plaatsen. Ook deelnemen? Neem dan contact op met onze voorzitter.

In gezamenlijk overleg heeft het bestuur besloten de ALV van a.s. vrijdag te annuleren. Berichten van enkele leden dat zij in verband met het Coronavirus niet zouden komen heeft voor ons de doorslag gegeven.

Zoals ik al in de uitnodiging en via de nieuwsbrief heb gemeld is het belangrijk dat we veel leden bereiken op deze ALV. Er zijn belangrijke punten te bespreken en daar hebben we jullie voor nodig. De ALV zal minimaal 8 weken worden uitgesteld, we informeren jullie zodra we een nieuwe datum hebben.

We rekenen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Branko van Rijnsoever (Voorzitter)

Wegens de vernieuwde privacywetgeving hebben wij een nieuwe nieuwsbrief abonneelijst aan moeten maken. Wilt u onze nieuwsbrief blijven ontvangen, schrijf u dan hier opnieuw in (indien u dit nog niet heeft gedaan).

De BMW 02 Club Nederland is op zoek naar een enthousiast clublid die ons wilt helpen bij het organiseren van evenementen. Ben jij degeen naar wie we op zoek zijn, neem dan contact op met Frank.