De officiele Aftermovie is klaar! Bekijk hem nu via deze link! Op zoek naar foto's van dit evenement, bestel ze dan bij Dick Groen via autopics.nl

Geachte clubleden,

Vandaag, 01-09-2019, heeft ons het trieste bericht bereikt dat ons clublid Wim van de Ridder, na een kort ziekbed, is overleden.

Wim is een 02-clublid van het 1ste uur en heeft zich altijd ingespannen als actief en ondersteunend clublid op evenementen. In deze jaren is hij niet alleen "Erelid" geworden, later ook nog "Lid van Verdienste".

Wim was een bekende verschijning binnen de club. Hij was bijna altijd aanwezig op alle evenementen, ook die in het buitenland, met name de Turbo treffens.

Toen 4 jaar geleden het bestuur van onze club uit elkaar dreigde te vallen stond hij als een van de eerste op om deel te nemen in een nieuw bestuur. Wij hebben hem in deze tijd leren kennen als een man met een groot BMW hart, over de volle breedte, die als geen ander aanvoelde waar de 02 club naar toe moest.

Op evenementen maakte zijn warme persoonlijkheid veel vrienden, met deze warmte betrok de leden bij de club, zijn club.

Zijn BMW-passie zal binnen de club voortleven.

Wij zijn Wim ongelooflijke veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet.

Namens het voltallige bestuur
Branko van Rijnsoever

 

Wegens de vernieuwde privacywetgeving hebben wij een nieuwe nieuwsbrief abonneelijst aan moeten maken. Wilt u onze nieuwsbrief blijven ontvangen, schrijf u dan hier opnieuw in (indien u dit nog niet heeft gedaan).

De BMW 02 Club Nederland is op zoek naar een enthousiast clublid die ons wilt helpen bij het organiseren van evenementen. Ben jij degeen naar wie we op zoek zijn, neem dan contact op met Frank.