Wij heten je van harte welkom bij de BMW 02 Club Nederland. Deze site biedt je, lid of geen lid, talrijke mogelijkheden om informatie te vergaren over de BMW 02 serie en verwante types. De site pretendeert niet volledig te zijn, maar wil wel zo volledig mogelijk worden! Daarom is jouw input ook van groot belang.


De BMW 02 Club Nederland is een belangenorganisatie voor bezitters van de 02 serie van BMW (1502 tot en met 2002) in al haar motor- en carrosserie varianten (ti, tii, turbo, sedan, touring, targa en cabriolet). Naast deze types zijn ook de vierdeurs, 4 cilinder types, welkom (de zogenaamde ‘Neue Klasse”).

De BMW 02 Club Nederland is aangesloten bij BMW Clubs Nederland (BCNL) en BMW Club Europa e.V. (BCE). Daarnaast onderhoudt de club actieve contacten met BMW clubs in binnen- en buitenland. aast persoonlijk contact is deze website i.c.m. ons forum de belangrijkste vraagbaak voor al uw vragen over uw BMW. Er is bijna geen onderwerp niet besproken geweest in een ‘how-to’ op deze site of in het technisch portaal op het forum.

Clubleden

Als clublid ontvang je enkele keren per jaar een fraai uitgevoerd clubblad met het laatste nieuws en artikelen over techniek, sport etc. Tevens krijg je voorafgaand aan belangrijk nieuws of een evenement een digitale nieuwsbrief met actuele informatie over evenementen, advertenties, tips en wetenswaardigheden. Uiteraard kunnen leden profiteren van alles wat het lidmaatschap hun biedt. Daarnaast is het voor de club van belang een zo groot mogelijk aantal leden te verenigen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar ook sta je als grote vereniging sterker naar bijvoorbeeld onderdelenleveranciers en sponsors. Leden profiteren ook direct van vele extra mogelijkheden op deze site en op het forum om bijvoorbeeld technische informatie te verkrijgen.

De ledencontributie is vastgesteld op € 57,50 per jaar (lidmaatschap is gelijk aan een kalenderjaar). Wij zorgen er als club voor dat dit bedrag weer naar u terugvloeit in de vorm van alle beschreven activiteiten. Clublid worden? Neem dan contact op met het secretariaat!

Evenementen

Een zeer gevarieerd evenementenprogramma zoals tourritten, technische dagen, kletsavonden, familiedag (voor het hele gezin), bezoeken brengen aan internationale evenementen en om het jaar een buitenlandweekend zijn onderdelen van het lidmaatschap. Het hoogtepunt van deze evenementen is het Internationaal BMW 02 Treffen wat elke twee jaar in september plaatsvindt met ruim 140 auto’s op het terrein.